discar

Discar att köpa

Klubben säljer discar i samband med Veckokastning eller genom kontakt med någon från Styrelsen. Det finns både begagnade discar och nya klubbdiscar.

 

Medlemspris för ett startpaket på 3 discar (Deputy, Fuse, River) är 400 kr, eller 133 kr/st. Det finns även Musket att köpa som kostar 150 kr/st för medlem och 165 kr/st om man ej är medlem.

 

Rabatt hos återförsäljare

Klubbmedlemmar får 15 kr rabatt / disc vid köp från Discsport (www.discsport.se). För att erhålla rabatten behöver du skapa ett konto hos Discsport och registrera kontot som tillhörande “Hässleholm Frisbeeförening”. Kontakta därefter info@hassleholmff.se för att bli godkänd.

 

Om ni beställer från Mickes discgolf (mickesdiscgolf.se) kan ni uppge “stensmar” som rabattkod för att få 15 kr rabatt / disc.

Hyra discar / väska

Är ni en grupp som vill testa på sporten i samband med t.ex. kompisträff eller företagsevent finns det möjlighet att hyra discar/väska.


Behöver ni instruktör och utbildning kan vi försöka ordna det också om ni fyller i formuläret i god tid innan. Vi är en relativt liten Förening och har än så länge inte så många utbildade instruktörer.


För enkelhetens skull har vi satt priset för hyra av disc till 25 kr/st.

Debitering för borttappad disc är 100 kr.


Hyr ni 10 discar eller mer ingår en väska. Hyr ni 20 discar eller mer behöver ni två väskor och kan få viss paketrabatt.


För en nybörjare räcker det oftast med två discar per person (en putter och en midrange) för att spela. Vid mer erfarenhet kan man inkludera en tredje disc (driver).


PRISEXEMPEL:

Välj valfritt 10 discar i en väska.
Kostnad: 250 kr.

Välj valfritt 18 discar i en väska.
Kostnad: 450 kr.

Välj valfritt >20 discar i två väskor.
Kostnad: Kontakta oss för prisförslag.

Greenfee på 50 kr/person (25 kr/person under vinterhalvåret) tillkommer vid spel på Discgolfparken om man inte är medlem i Föreningen. Djupadalsparken sköts av kommunen så där kostar det inget att spela.

 

Instruktör som visar hur man kastar och lär ut grunderna och vilka regler som gäller.

  • Instruktör + upp till 10 deltagare (inkl. discar): 1.500:-
  • Tillägg per deltagare över 10 deltagare: 100:-
  • Ersättning för borttappad disc: 100:-

Vill ni ha med instruktör hela tiden (vilket oftast inte behövs) eller är många deltagare och stort behov av discar. Kontakta oss för prisuppgift.

Skolklasser och ungdomar har rabatt!

 

Föreningen har ett swishnummer som ni kan använda vid betalning.
123 568 60 19

 

Klicka på länken nedan för att komma till formuläret

Formulär för hyra av discar